Nis

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Mrt

Veli-Öğretmen Görüşmelerinde Randevu Sistemine Geçtik.Millî Eğitim Bakanlığımızca, velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi.

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Mrt

Öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme ve Diyabet Konularında Bilgilendirme Yapıldı.

Okulumuzda Deprem Tatbikatı

Şbt

Okulumuz İdarecileri öğretmenleri rehberliğinde  İlçe Halk Kütüphanesi'ne ziyaret gerçekleştirdik

Şbt

112 Acil Yardım Ekipleri Okulumuzda!

Hacivat ve Karagöz gösterisi

Şbt

Merkez Anaokulunda Polis Amcalar Ziyareti!

Şbt

Okulumuzda Araç Ve Trafik Tanıtım Etkinliği yapıldı.

Şbt

5 yaş öğle grubu olarak hareketli yaşam ve spor faaliyetler kapsamında çocuklarımızla birlikte bahçede çeşitli oyunlar oynayarak sporlar yaptık. Ayrıca sınıfımızda da günlük spor hareketlerimizi yapmaya devam ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

SIFIR ATIK PROJESİ

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU