T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Dinar Merkez Anaokulu

Veli-Öğretmen Görüşmelerinde Randevu Sistemine Geçtik

 

 

 

Veli-Öğretmen Görüşmelerinde Randevu Sistemine Geçtik.Millî Eğitim Bakanlığımızca, velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi.

           

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

 

 

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

 

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

 

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.


Sayın velimiz;
Çağdaş bir eğitimin gereği olan veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuzun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, okul başarısı ve ilköğretime hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için çevrim içi randevu sistemine geçiş yapılmıştır. Bu doğrultuda velilerimizin öğretmenlerimizle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlayacak Online Randevu Sisteminde aşağıdaki görseldeki başvuruyu uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz.

27-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 11:23 - Görüntülenme: 420
  Beğen | 21  kişi beğendi