Polis Amcalar Ziyareti...

Merkez Anaokulunda Polis Amcalar Ziyareti!

23-02-202423-02-202423-02-2024

23 Şubat 2024 Cuma günü...  Merkez Anaokulu'na polis amcalar teşrif ettiler. Anaokulu minik öğrencilerimiz, polis amcaları büyük bir heyecan ve sevinçle karşıladılar.   Polis amcalar, çocuklara polislik mesleği hakkında bilgiler verdiler. Polislerin  ekipmanlarını incelediler.Minikler polis amcalarına çeşitli sorular sorarak meraklarını giderdiler.   Ziyaret sırasında polis amcaları ve çocuklar birlikte oyunlar oynadılar,  eğlenceli vakit geçirdiler. Bu keyifli etkinlik, polisler ile çocuklar arasında sevgi ve güven dolu bir bağ oluşumuna katkıda bulundu.   Anaokulu yönetimi polis amcalara nazik ziyaretleri ve çocuklara gösterdiği ilgi için teşekkür etti. Polis amcalar da bu güzel karşılama ve samimi ortam için minnettarlıklarını dile getirdiler.   Bu anlamlı ziyaretin, çocuklarda emniyet bilincinin gelişmesinin yanı sıra, polislik mesleğine karşı saygı ve sevgi duygusunu pekiştirdiği belirtildi.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 15:45 - Görüntülenme: 423