Okulumuzda Araç Ve Trafik Tanıtım Etkinliği yapıldı.

Okulumuzda Araç Ve Trafik Tanıtım Etkinliği yapıldı.       Dinar Öncü Sürücü Kursu, 21 Şubat 2024 tarihinde  Anaokulumuzda minik öğrencilerimize yönelik bir araç trafik tanıtım etkinliği düzenledi.   Etkinlikte, sürücü kursu eğitmeni Adnan ÇİÇEKDEMİR tarafından trafik kuralları, trafik işaretleri ve trafik lambaları hakkında temel bilgiler verildi. Eğitmen ÇİÇEKDEMİR çocukların yaya olarak nasıl güvenli bir şekilde yollarda yürüyebileceklerini ve araç kullanırken dikkat etmesi gerekenleri eğlenceli oyunlar ve interaktif aktiviteler aracılığıyla gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz Etkinlik sırasında  trafik işaretlerini ve trafik lambalarını tanıdılar, trafik çizgilerinin  ve emniyet kemeri takmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendiler.  Ayrıca sürücü kursu eğitmeni ÇİÇEKDEMİR  tarafından çocukların bisiklet kullanırken kask takmanın ve trafik kurallarına uymanın önemi vurgulandı.   Etkinlik sonunda, minik öğrencilerimiz trafik kuralları hakkında bilgi içeren  boyama  etkinliği  yaptılar.   Dinar Öncü Sürücü Kursu tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, miniklerin trafik bilgilerini artıracak ve gelecekte daha güvenli bir şekilde yollarda hareket  etmelerine  katkıda bulunacaktır.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:56 - Görüntülenme: 421